Syrové zelí je vydatným zdrojem vitamínu C a k dispozici ho máme celoročně. Při vaření dochází ke snížení léčivých účinků, proto je žádoucí konzumovat ho syrové v podobě salátů, zvlášť v zimních měsících, kdy je přísun čerstvé zeleniny malý. Nepřidáv
Zelný salát s koprem - Zelí se skvěle hodí do naší diety, protože obsahuje spoustu vlákniny. Vyzkoušejte jej v kombinaci s koprem v našem receptu.
Bramborový salát s čerstvým koprem bude výtečnou přílohou třeba k přírodnímu drůbežímu řízku. Dobrý je ale i jenom tak samotný s pečivem. Ingredience: 500 g brambor, 1 okurka, 3–4 snítky kopru čerstvého, 70 g bílého jogurtu, 100 g zakysané smetany, 2
Smetanu promícháme s jogurtem, octem, cukrem, pepřem a nasekaným koprem. Plátky okurky odebereme ze šťávy, kterou pustily, promícháme se smetanovou zálivkou a necháme vychladit. Okurkový salát s koprem a smetanou podáváme dobře vychlazený jako příloh
Máte mlsný jazýčky a nespokojíte se s obyčejným jídlem? V tom případě se inspirujte recepty našich babiček, které se mohou stát tou nejlepší inspirací.